Pošaljite CMR: kako poslati sliku ili dokument?
Ispis E-mail

Jednostavnost , pouzdanost i brzina prijenosa dokumenata odlikuje našu uslugu

Uz obuku od samo par minuta možete ostvariti do sada nepojmljivu jednostavnost slanja poslovnih informacija.

Pogledajte u nekoliko koraka kako se procesira jedan pisani dokument koji sa samo jednim uređajem , fotografišemo i pošaljemo:

Slika 1: Početni zaslon iPhone-a s ikonom aplikacije


Slika 2: Dodirom na plavu ikonu , pokreće se aplikacija kao i fotoaparat


Slika 3: Dodir na bilo koji dio zaslona fotografiše se slika vidnog polja fotoaparata (u donjem desnom dijelu zaslona kreira se umanjena slika ciljanog objekta slikanja - „small preview“)


Slika 4: Povlačenjem te umanjene slike s desne na lijevu stranu otvaraju se dodatne opcije – ikona koša za smeće (crvena boja), ikona za razmjenu (zelena) i ikona za slanje slike e-mailom (plava)


Slika 5: Klikom na pisamce aktivira se opcija slanja e-maila


Slika 6: Nakon otvaranja e-mail zaslona, potrebno je dodirnuti polje To: da bi se otvorila tipkovnica za unos e-mail adrese na koju se šalje i tipkamo e-mail adresu, npr. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Ako je adresa prije bar jednom unešena, automatski se pojavljuje pri unosu jednog, dva ili više znakova


Slika 7: Kada se u padajućem meniju pojavi željena adresa, kliknemo na nju


Slika 8: Klikom na polje Subject: unosimo naziv e-maila, npr „CMR“. Klikom na gumb „Send“ šalje se uslikani dokument na adresu koju smo naveli u stavci pod Slika 6

Slika 9: Za slanje emai-a klikonemo na gumb Send


Slika 10: Nakon slanja e-maila iz prethodnog koraka pojavljuje se zaslon s gumbom „Spremi“. Klikom na njega poslani dokument (slika CMR-a) se sprema na hard disk iPhonea i pojavljuje se polazni zaslon za novo slanje ako je potrebno. Ako su poslani svi dokumenti, klikom na gumb „Home“ na sredini dolje izlazi se iz aplikacije.