Scenario slanja dokumenata
Ispis E-mail

Globtour IPHONE4 usluga Vam omogućuje npr. slanje  CMR  dokumenta (međunarodni tovarni list) jednostavnim načinom.

Nakon što je CMR ovjeren, vozač treba da uradi slijedeće: Aktivira prstom ikonu kamere na IPHONE uređaju čime se kamera aktivira. Položimo CMR dokument na ravnu podlogu i  pritiskom na IPHONE fotografišemo dokument. Sistem odmah daje opciju slanje slike na email : dodirom na ikonu pismo automatski se slika prebacuje u email program. Nakon unosa email adrese firme , dodirom na ikonu ŠALJI završava se proces slanja CMR dokumeta.


Često čujemo da je  u transportu  kao i ostalim djelatnostima  koje obavljaju djelatnost  na terenu  potrebno poslati sliku nekog trenutnog problema ili objekta .

Sa uslugom Globtour IPHONE4 vozači na Vaš zahtjev mogu da uslikaju tovarni prostor , da vidite koliko može još da stane robe u vozilo ili slično; uslikaju  zastoj uslijed kvara ili  prometne nezgode. Ovim  imate potpunu sliku o stanju na terenu i to trenutno stanje bez obzira  gdje se vaša vozila nalaze, što Vam daje mogućnost pravovremenog djelovanja u Vašim poslovima.

Ostale tvrtke koje se bave raznim djelatnostima :  građevina, cestogradnja, održavanje i sve što se uopće radi na terenu, mogu se uspješno koristiti našom uslugom bez obzira  u kojoj se državi se nalaze radnici tvrtke.

Radnici imaju mogućnost online komunikacije putem email poruka:  fotografiranjem postojećeg stanja objekata na terenu, te slanjem fotografije  u upravu tvrtke radi iznalaženja rješenja. Uposleni u središtu tvrtke  ne moraju napuštati ured da dođu do informacije jer se informacija sa terena dostavlja brzo i vizuelno prezentirana.

Ovim je omogućeno da se u središtu trvtke odmah počne raditi na rješenju problema, a ušteđeni su troškovi izlaska na teren.