Komunikacija
Ispis E-mail

IPHONE4 usluga obuhvata tri segmenta : komunikaciju, obradu i transfer dokumenata te navigaciju

Vezano za komunikaciju, usluga IPHONE4 pokriva vaše troškove komuniciranja sa mobilnim korisnicima u Roamingu.

Naša nova usluga Vam nudi da komunicirate online  sa Vašim vozačima ili drugim uposlenim  za cijeli svijet. Upotreba nove usluge je maksimalno jednostavna jer se slanje email poruka  vrši slično kao i slanje SMS poruka , vozači komuniciraju za 0,00 KM  između sebe a,  isto tako i dispečerski centar.  Svaki vozač dobije novi IPHONE 16GB uređaj kao i svi zaposlenici koji komuniciraju sa vozačima .

Kao primjer kombinacije ove usluge sa našom postojećom uslugom može vam poslužiti slijedeći scenario:

Kada se vlasnik prijevozničke tvrtke  ili  netko tko je zadužen za komunikaciju sa vozačima  ne nalazi  u uredu, a treba da komunicira sa vozačima, on koristi  IPHONE 4 16 GB . Šalje vozaču poruku o lokaciji gdje kamion treba preuzeti tovar, odnosno šalje mu plan rada za utovar i istovar tereta . Vozač upisuje adresu u Navigacijski sustav na svome IPHONE uređaju , a navigacijski software ga navodivodi do odredišta .O svakom detalju i promjeni stvari na terenu vozač šalje obavijesti o izvršenim zadacima.
A Vi naravno uvijek preko naše  GPS usluge   za satelitsko praćenje vozila provjerite da li se poštuju zadane rute te vremena dolaska na destinacije  .