Praćenje On-Line
Ispis E-mail


Znate li gdje su Vaša vozila su upravo sada?

GPS-Globtour sustav za praćenje vozila, prikazuje vaša vozila na mapi s informacijama o trenutnom položaju, brzini i statusu. Važna upozorenja i statusni signali iz vozila, također se mogu prikazati u stvarnom vremenu.

Kako sustav radi?

Vaš vozni park je prikazan u realnom vremenu na karti u web pregledniku. Možete odabrati određeno vozilo pratiti ga, te dobiti detaljnije informacije o njegovom trenutnom statusu. Ako imate više operatora možete stvoriti višestruke poglede s različitim grupama vozila.Upozorenja (alarmni senzori) iz vozila su također prikazana u web-pregledniku, kao i popis događaja i oznaka na karti. Konfiguracija sistemskih alarma je vrlo fleksibilna i može uključivati stvari kao što su prebrza vožnja, neočekivani pokret vozila, neočekivano očitanje goriva, krađa ili ručno aktiviran SOS alarm od strane vozača.

Poslovna vrijednost

GPS-Globtour sustav za praćenje vozila povećava efikasnost operatora putem vizualizacije  zadataka upravljanja voznim parkom.Pregled u stvarnom vremenu omogućuje nadzor da se vaša vozila koriste u skladu s politikom tvrtke. Sa lakoćom možete utvrditi poziciju vozila te uticati da se vozila koriste učinkovitije , smanjenjem nepotrebnih vožnji.Korisnici sustava također iskazuju značajno bolju iskoristivost vozila, što pridonosi ukupnom gospodarenju koje je u skladu s korporativnom politikom vaše tvrtke.

Trebate li više informacija?
Pročitajte više o tome Kako GPS sustav radi

Jeste li spremni za besplatnu demonstraciju rada sustava?
Popunite Zahtijev za prezentaciju GPS sustava.