Vizualno praćenje
Ispis E-mail



Koliko vremena ćete potrošiti na odabir pravog vozila za određeni transportni zadatak?
GPS-Globtour praćenje vozila pomaže vam brzo pronaći najbliže dostupno vozilo za zadatak. To smanjuje nepotrebnu vožnju i smanjuje vrijeme za dovršenje zadataka. Puno vremena se također uštedi u procesu otpreme, jer je omogućen vizualni izbor vozila što je vrlo intuitivno i puno učinkovitije nego da nazivate vaše vozače i pitate ih gdje se nalaze ili da pogađate lokacije vozila.

Kako sustav radi?

Vaša vozila su prikazana u realnom vremenu na karti. Kada novi zadatak za prijevoz  možete ga prikazati na karti, zajedno sa vozilima. Zatim možete odabrati najpogodnije vozilo za zadatak prijevoza vizualnim odabirom na mapi. Kada se zadatak dodijeli vozaču , zadatak se može ukloniti sa karte.

Poslovna vrijednost

GPS-Globtour praćenje vozila eliminira nagađanja i nasumične telefonske pozive u cilju pronalaženja najpogodnijeg vozila za određeni zadatak prevoženja.Naš sustav skraćuje put za dovršetak zadataka.
Zadovoljstvo Vaših klijenata je povećano jer možete odmah odgovoriti na pitanja poput "Gdje je moja dostava?", "Kada će doći tehničar? i slično".Pregled u stvarnom vremenu  vaših vozila osigurava da se ista koriste u skladu s politikom tvrtke. Uz tačnu poziciju vaših vozila, vozila se koriste efikasnije i mnogo su smanjene nepotrebne ili potpuno izbačene tzv. "privatne" vožnje.Korisnici koji su u sustavu GPS-Globtour praćenja vozila izvješćuju i do  15% kraćem vremenu isporuke zahvaljujući pravom odabiru vozila.
Korisnici GPS sustava također ističu značajno bolju iskoristivost vozila i ukupnu uštedu jer se vozila koriste više u skladu s korporativnom politikom.


Trebate li više informacija?
Pročitajte više o tome Kako GPS sustav radi

Jeste li spremni za besplatnu demonstraciju rada sustava?
Popunite Zahtijev za prezentaciju GPS sustava.