Krađa goriva ?
Ispis E-mail


Imate li problema s krađom goriva iz vašeg vozila?


Gorivo je vrijedna imovina koju je teško pratiti. Teško je saznati je li i koliko goriva ukradeno iz vašeg rezervoara. Neki vlasnici vozila sumnjaju da postoje krađe goriva, ali oni nemaju adekvatan način da to sigurno potvrde.
GPS-Globtour sustav za praćenje vozila Vam može omogućitida brzo saznate o eventualnoj krađi goriva i poduzmete akcije kako bi ih izbjegli.

Kako sustav radi?

GPS-Globtour sustav za praćenje vozila omogućuje Vam praćenje razine goriva u vozilima. Ako je neuobičajeno velika količina goriva potrošena u kratkom vremenskom intervalu, osim vizuelnog Alarma u vašem web pregledniku,možete dobiti obavijesti na mobilne telefone ili na e-mail. Upozorenja mogu biti automatski upisana i izvješća, koja možete analizirati i poduzeti akcije na osnovu istih.

Poslovna vrijednost

Sada kad možete dobiti upozorenje kad se krađa goriva odvija, imate priliku da djelujete izravno. Također, imate bolje šanse za izbjegavanje krađe goriva u budućnosti. Možete vidjeti da postoje određena područja u kojima se krađa goriva ponavlja i izbjegavati ta mjesta ili upozoriti vozače da budu svjesni rizika od krađe u tim područjima. Mnogi korisnici koji su aktivirali usluge za praćenje goriva imaju značajno niži nivo rizika od šteta nastalih krađom goriva.

Trebate li više informacija?
Pročitajte više o tome Kako GPS sustav radi

Jeste li spremni za besplatnu demonstraciju rada sustava?
Popunite Zahtijev za prezentaciju GPS sustava.